За нас

 

“Грийн Уърлд Груп Eкo” ООД е официален представител на „Грийн Уърлд Груп“ ООД, който е производител на миещи, перилни и почистващи препарати с търговската марка “Mister Eco Green”. Търговската марка е патентована на територията на Европа.

 

„Грийн Уърлд Груп Еко“ ООД е разработила широка гама от продукти, отговарящи на изискванията на  всички крайни потребители, големи търговски и промишлени обекти. Основната цел на компанията е да се грижи за хората и за средата, в която те живеят, да задоволи максимално нуждите им и да ги улесни в забързаното им ежедневие.


„Грийн Уърлд Груп Еко“ ООД може да изпълнява  индивидуални поръчки за определен вид препарати за всички видове индустрии и промишлености / летища, фабрики, хотели, автозаводи, болници, училища и др. Местоположението на фирмата и наличието на собствен транспорт гарантират оптимално ефективна логистика за всяка точка на страната. Фирмата разполага със собствена производствена база в с. Тополи, общ. Варна, която е оборудвана с висококачествени машини.